Appeltaart

Kategoria: Desserts

Een van de meest voorkomende taarten die ik echt respecteer. Deze appeltaart herinnert me aan mijn kindertijd. Daarom is het mijn favoriet. Mijn grootmoeder maakte de beste appeltaart die ik ooit gegeten heb. Zij inspireerde mij om deze heerlijke appeltaart met andere mensen te delen. Vooral met mensen die van fruit taarten houden. Dit recept is vrij snel, gemakkelijk te maken en lekker, dus ik hoop dat u ervan geniet en dat het ook een van uw favorieten wordt. :) Een snel, makkelijk en goedkoop appeltaart recept.

Kooktijd: 60 min Bereidingstijd: 20 min
509 Calorieën
8 Porties
Appeltaart recept

    Ingrediënten voor appeltaart:

  • 8 appels
  • ½ glas ongezouten boter
  • ½ glas bruine suiker
  • ½ glas witte suiker
  • 1 pakje bladerdeeg
  • 3 lepels bloem

    Bereiding van appeltaart:

  • Maak de oven klaar en verwarm hem voor op 220 graden. Smelt de boter in een pan, voeg dan de bloem toe en roer tot het een deeg vormt. Voeg water en gemengde suikersoorten toe en breng het aan de kook; laat het vervolgens sudderen, niet te lang op lage temperatuur.
  • Snij de appels in blokjes. Leg het onderste deeg in de pan en leg daarop de in blokjes gesneden appels. Bedek de bovenkant van de appeltaart met het geruite deeg. Giet het suiker- en botermengsel erover, maar doe het heel langzaam zodat het er niet afdruipt.
  • Bak 15 minuten in de oven en verlaag daarna de temperatuur tot 175 graden en bak nog 35-50 minuten tot de appels zacht zijn.
Autor:

Aanbevolen recepten:

macaroni met kaas

Macaroni met kaas

Nieuwe lekkere recepten: