Zoals de naam al doet vermoeden, is deze saus gemaakt om de smaak van gegrild vlees te versterken. Ik kan me geen kippenvleugels of spareribs zonder voorstellen. Barbecuesaus is echt snel en gemakkelijk te maken - gewoon alle ingrediënten combineren, dus waar wacht je nog op?
Kooktijd: 10 min
Bereidingstijd: 10 min
261 Calorieën
2 Porties
Ingrediënten voor barbecuesaus:
¼ glas bruine suiker
1 theelepel zout
½ theelepel gemalen zwarte peper
1 glas ketchup
1/2 theelepel gemalen komijn
½ kopje appelciderazijn
1 ½ theelepel paprikapoeder
3 theelepels vloeibare rook
1 theelepel worcestershiresaus
1/3 theelepel cayennepeper
Bereiding van barbecuesaus:
Doe alle ingrediënten in een kleine pan. Roer ze door elkaar, breng het vloeibare mengsel aan de kook en zet het vuur laag tot middelhoog en laat het 5-10 minuten koken.