Platteland aardappelen

Kategoria: Snack

Platteland aardappelen zijn een eenvoudig tussendoortje of een bijgerecht met vlees als hoofdingrediënt. Gebakken aardappelen vereisen geen grote kookkunsten, en met hun smaak kunnen ze het gehemelte van zelfs de meest kieskeurige fijnproevers veroveren. Ze passen perfect bij kefir of knoflooksaus.

Kooktijd: 25 min Bereidingstijd: 10 min
280 Calorieën
6 Porties
Platteland aardappelen

    Ingrediënten:

  • 10 stuks middelgrote, grondig gewassen aardappelen
  • 3 lepels olie
  • 2 theelepels rozemarijn
  • 2 theelepels rode paprika
  • 1 theelepel dille
  • Peper
  • Zout

    Bereiding:

  • Spoel de aardappelen goed af, dep ze droog en snijd ze in tweeën en vervolgens in kleine schoteltjes.
  • Giet de olie in een kom en voeg rozemarijn, rode peper en dille toe en breng op smaak met peper en zout. Meng alles door elkaar.
  • Smeer de aardappelen in met dit mengsel en leg ze in een ovenschaal. Bak ongeveer 25 minuten op een temperatuur van 190 graden. Onze platteland aardappelen zijn klaar.
Autor:

Aanbevolen recepten:

macaroni met kaas

Macaroni met kaas

caesar salade

Caesar salade

Spareribs met bbq

Spareribs met Barbecue Saus

Zelfgemaakte pesto saus

Pesto saus

Gezonde Knoflooksaus

Gezonde Knoflooksaus

Nieuwe lekkere recepten:

griekse salade recept

Caesar salade

Kip teriyaki recept

Kip teriyaki

Risotto met champignons

Risotto met champignons