Vegetarische gevulde kool

Kategoria: Snack

Met groenten gevulde koolrolletjes zijn een dieetalternatief voor koolrolletjes met vlees. Het bevat grutten en champignons. Dit gerecht zal zeker je vrienden overtuigen die vegetariër zijn. Kant-en-klare gevulde koolrolletjes kunnen worden geserveerd met champignon- of tomatensaus - het hangt allemaal af van je culinaire fantasie.

Kooktijd: 20 min Bereidingstijd: 20 min
270 Calorieën
4 Porties
Vegetarische gevulde kool

    Ingrediënten:

  • Kop van Savooiekool
  • Ui
  • 250 g champignons
  • 1 half glas parelgerst
  • 4 eetlepels olijfolie
  • Snufje zout
  • Snufje peper

    Bereiding:

  • Verdeel de kool in bladeren. Breng gezouten water aan de kook in een grote pan, kook de koolbladeren een minuut.
  • Snijd de ui fijn en fruit hem in olijfolie. Voeg de fijngehakte champignons toe en bak met zout en peper.
  • Kook de parelgerst in gezouten water tot het zacht is.
  • Meng de ui, griesmeel en champignons in een aparte kom.
  • Spreid de koolbladeren uit en snijd het harde deel van de koolwortel lichtjes af. Doe er een deel van de vulling in en pak het goed in. Leg strak in een bakblik en zet ongeveer 20 minuten in de oven op 170 graden.
  • Na deze tijd zijn onze vegetarische rolletjes klaar.
Autor:

Aanbevolen recepten:

macaroni met kaas

Macaroni met kaas

caesar salade

Caesar salade

Spareribs met bbq

Spareribs met Barbecue Saus

Zelfgemaakte pesto saus

Pesto saus

Gezonde Knoflooksaus

Gezonde Knoflooksaus

Nieuwe lekkere recepten:

griekse salade recept

Caesar salade

Kip teriyaki recept

Kip teriyaki

Risotto met champignons

Risotto met champignons